Mina sidor

5 april 2021
Skolstart och ny lekpark i Argentina

I mitten av mars var det skolstart i Argentina. Våra fadderbarn i Chaco-provinsen har återvänt till sina klassrum och vår förskola i Nam Qom fick äntligen öppna men under vissa restriktioner. Detta efter en lång och jobbig period av nedstängning, utegångsförbud och hemundervisning.
I och med att det nya läsåret började invigde vi samtidigt den nya lekparken på vår förskola. Där finns nu bland annat gungor, gungbräda, och klätterställning. Samtidigt har förskolans inre delar förbättrats. Detta tack vare generösa gåvor från faddrar och gåvogivare. Stort tack till alla som skänkte en gåva till den kampanjen vi hade i juli förra året. Detta är en viktig och glädjande utveckling för förskolan och barnen.
Läs mer om vårt arbete i Argentina genom att klicka här.
Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 2Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 3Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 4Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 5Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 6Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 7Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina ALba small 8Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina alba small 9Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina alba small 10Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina alba small 11Star of Hope Skolstart och ny lekpark i Argentina alba small 12

Skattereduktion

PENGAR TILLBAKA
Gåvor till Hoppets Stjärna ger dig rätt till skattereduktion.
I deklarationen får du tillbaka en fjärdedel av allt du gett.
Vi skickar siffrorna till Skatteverket åt dig om vi har ditt personnummer.

Att tänka på:
– Skatteverket räknar bara gåvor på 200 kr eller mer.
– Du måste ge minst 2 000 kronor sammanlagt per år.

Exempel:
Du ger 200 kr per månad i 12 månader, totalt 2400 kr.
Då får du 600 kr tillbaka. Din faktiska månadskostnad blir 150 kr.

Reglerna gäller för gåvor upp till 12 000 kr per år.