3 augusti 2019
Skolavslutning Ghana

Skolåret i Ghana är över. I slutet av juli hölls skolavslutningar för över 900 barn i våra sex förskolor. Det var gedigna program på skolorna och föräldrar var inbjudna att deltaga under skolavslutningsdagen. De närmare 200 eleverna som avslutade någon av förskolorna fick diplom som visar att de nu är redo för grundskolan till hösten.
Star of hope Skolavslutning Ghana Osae Small 1
Programmet innehöll förutom diplomutdelningen även dansshower, musik, poesiuppläsning och några av barnen framförde pjäser. Hoppets Stjärnas verksamhetschef i Ghana Charity Frempong höll ett uppmuntrande tal till barnen, och så gjorde även byledarna.
Star of hope Skolavslutning Ghana GD Small 6Barnen, skolornas personal och föräldrarna hade en rolig avslutningsdag innan de gick på sommarlov och semester. De är också väldigt tacksamma för allt stöd genom åren från alla faddrar.  Det är ni faddrar som, genom ert kontinuerliga stöd, håller verksamheten levande i Ghana. Ditt stöd behövs.
Arbetet utvecklas hela tiden och de två senaste åren har de flesta skolorna uppgraderats ordentligt. Vi serverar nu både frukost och lunch till alla barnen till exempel. Men vi vill göra än mer för barnen och deras utveckling.
Läs mer om vårt arbete i Ghana genom att klicka här.
Star of hope Skolavslutning Ghana akobima Small 4
Star of hope Skolavslutning Ghana akobima Small 1 1
Star of hope Skolavslutning Ghana Osae Small 8
Star of hope Skolavslutning Ghana akobima Small 5