Vår pånyttfödda utdelning av julpaket är nu inne på sitt tredje år. Det har varit och är en stor och även uppskattad framgång! När vi efter 25 år övergick till digitala julpaket, som beställs via vår gåvoshop hoppfull.se och där varorna köps in på plats i länderna, visste vi inte hur ni givare skulle reagera. Vi når ut till utsatta familjer i alla våra projektländer på ett kostnadseffektivare sätt.

Hjälpen har nått ut till de flesta projekt runtom i världen, och nu har glädjebilderna börjat komma in. Se, njut och känns dig stolt – för den här glädjen har du varit med och skapat!

Stort tack till er som packat ett paket eller skänkt en gåva till denna viktiga kampanj! Det gör skillnad för så många människor!

p.s Beroende på land så ser själva paketeringen för julpaketen lite olika ut. I en del länder är det ett inslaget paket, i andra levereras julgåvan i en korg eller en säck. I något projekt där distributionen av paket är svårare delar vi ut presentkort. Oavsett skänker era gåvor riktigt julglädje och hopp inför framtiden. För att läsa mer om höstens kampanj klicka här.

Dela med dina vänner: