Den tidning som du fått i din hand rymmer tusentals ord, men den skulle kunna sammanfattas med ett enda: Tack!

Stort, varmt tack för vad du har uträttat för dina medmänniskor!
Varje månad, när jag vänder mig till dig som är gåvogivare, brukar fokus hamna på de stora behov som finns. Det är naturligt – men den här gången vill jag hellre tala om hur värdefull du är.

Vi lyfter gärna fram hur bra projekt vi driver, hur duktiga medarbetare vi har och hur stor erfarenhet vi samlat på oss under 52 år – men inget av det skulle hjälpa oss om du inte fanns.

Det är du som gör det möjligt för oss och att använda våra styrkor till att genomföra våra livsviktiga insatser. Allt handlar om dig.

Vårt årsmagasin handlar också om dig, för alla insatser vi lyfter fram har skett tack vare dig och dina likasinnade. Varken du eller jag kan vara på plats och kämpa i vartenda land, men vi har varsin viktig roll att spela. Vår verksamhet är ett gigantiskt pussel där allt hänger ihop, och du är en av de viktigaste pusselbitarna.

Tack för att du fortsätter att göra världen bättre!
På sidorna 4 till 9 i tidningen kan du läsa om krisen i Ukraina och om vår kamp för krigets offer. Under våren och försommaren har det blivit tydligt för oss att ni givare verkligen vill fortsätta kämpa för Ukrainas folk. Det gör ni rätt i, för de behöver oss fortfarande.

Så länge ni fortsätter stödja arbetet ska vi fortsätta att göra allt vi kan.

Läs vårt årsmagasin här >>>

Varma hälsningar,

Ulrika K Eriksson, Verksamhetschef

 

           Krigets offer behöver oss

 

Du kan även skänka en gåva här >>>

Dela med dina vänner: