16 november 2018
Bli en Julhjälte

Julen närmar sig med stormsteg nu. Varje år blir jag lika överrumplad när jag kliver in i en butik full av julsaker och tänker ”men kära nån, är det dags igen?”.
I år hade jag extra svårt att hänga med i almanackans tempo, för det känns som om vi alldeles nyss satt och svettades i rekordvärme. Men så en oktobermorgon vaknade jag till frost; som om vintern försökte säga ”se upp, nu kommer jag!”.
Med vintern kommer julen – och med julen kommer utmaningen att försöka hitta julklappar till nära och kära. Vi vet alla hur svårt det kan vara, eller hur?
Alltför ofta slutar det med att vi sitter där med ännu en hög prylar som sedan pressas in i redan överfulla skåp och lådor. Jag har flyttat många gånger genom åren, och varje gång har jag häpnat över hur mycket onödigheter vi människor samlar på oss utan att ens försöka.
Därför är jag så glad över att vi inom Hoppets Stjärna kan erbjuda ett fantastiskt alternativ. Det kanske inte låter så märkvärdigt att ge bort en höna eller get, men det betyder så otroligt mycket för den utsatta familj som får ta emot din julgåva.
Jag har med egna ögon sett hur människors liv förändras till det bättre av det här. Tänk vad ditt val kan betyda i en tid när så många människor har det så svårt! För mig är valet lätt.
Låt nära och kära slippa prylberget!
Bli en julhjälte – ge bort en julklapp som förändrar liv!
Här kan du skänka en gåva till en get eller något av de andra levande gåvorna vi har.
Du kan också besöka vår gåvoshop, hoppfull.se, för att ge bort din get till nära och kära!
Star of hope Bli en Julhjälte underskrift ulrika kallin eriksson