Utdelningen av getter och hönor efter julkampanjen 2020 är avslutad. Stort tack till alla som skänkte en gåva till denna populära kampanj.

Tack vare alla generösa givare har vi nu delat ut dessa gåvor till utsatta familjer i våra projekt. De var speciellt uppskattade denna gång på grund av den utdragna pandemin som inte ger med sig.

Sedan get- och hönsprogrammet initierades i Haiti 2009 har tusentals getter och hönor delats ut till barn i fattiga byar i våra projektländer. Dessa djur är populära då de är billiga i drift och klarar sig väldigt bra själva.

Gåvorna beställdes bland annat i vår gåvoshop och beställarna fick gåvobevis att ge bort till nära och kära. Vårt varmaste tack till alla som valde att ge bort dessa julklappar till förmån för Hoppets Stjärna och de barn vi hjälper! Tack vare er får familjer nu en möjlighet till en bättre och hoppfullare framtid. Varje gåva gör stor skillnad för mottagarna. Läs mer om programmet genom att klicka här.

Samtidigt har Star of Hope Kenya inlett ett nytt program under kampanjen “Levande gåvor”. Som en del av de olika självförsörjningsprojekten som bedrivs i Kenya så har de startat en småskalig kycklinguppfödning intill redan existerande grönsaksodlingarna i Mikindani. Fullvuxna kycklingar kommer säljas i Mikindaniområdet, och intäkterna går direkt tillbaka till att stödja lunchprogrammet och de måltider vi ger barnen varje skoldag. Detta initiativ från vårt lokala team är möjligt tack vare er gåvogivare.

Stort tack till alla gåvogivare!

Besök gärna vår gåvoshop för att ge bort en gåva med mervärde genom att klicka här.

Dela med dina vänner: