VARFÖR VÄLJA JUST HOPPETS STJÄRNA?

Vi är pålitliga

Vi har 90-konto. Hoppets Stjärna är ansluten till Svensk Insamlingskontroll, som regelbundet granskar vår verksamhet och ser till att pengarna används på rätt sätt. Det ger våra givare en trygghet i att pengarna hamnar rätt.

Vi är effektiva

Det omfattande arbetet på plats i projektländerna administreras via vårt huvudkontor av enbart 5 personer; verksamhetschefen inräknad.

Vi krånglar inte

De gåvor som vi får in behöver inte malas genom ett långsamt byråkratiskt maskineri innan de når fram. I stället kan de skickas raka vägen till rätt projekt, från ett bankkonto till nästa.

Vi är precis lagom stora

Vi är stora nog att förändra nationer men samtidigt små nog att se varje individ. Vårt arbete i varje land leds av lokala eldsjälar som vuxit upp där, förstår kulturen och brinner för att hjälpa sina landsmän. Vi känner alla ansvariga personligen, och de i sin tur känner varje barn vid namn.

Vi är en öppen bok

Vi offentliggör varje årsredovisning, publicerar verksamhetschefens lön på hemsidan – och våra högst ansvariga är sällan längre bort än ett telefonsamtal. Vi ger också våra givare möjlighet att ha direktkontakt med de ansvariga i projektländerna och välkomnar dem att besöka våra projekt på plats.

Vi är norrlänningar

Vårt världshögkvarter ligger inte i Stockholms innerstad utan i en ombyggd ladugård på en höjd i Kärrsjö, mitt i de ångermanländska skogarna. Det ger oss bättre arbetsro och, framför allt, mycket lägre omkostnader. På så vis kan mer pengar nå ut till de barn som vi finns till för att hjälpa.

Dela med dina vänner:

Facebook       Instagram       twitter       Star of Hope Play


Kärrsjö 136 | 897 92 Trehörningsjö | Telefon: 0662-461 00 | info@starofhope.org

90-konto

Facebook       Instagram       twitter       Star of Hope Play

90-konto


Kärrsjö 136 | 897 92 Trehörningsjö
Telefon: 0662-461 00  info@starofhope.org