17 april 2012
Våra medarbetare från Haiti träffade stora gåvogivare

Efter en intensiv vecka i Sverige är våra medarbetare Tony Boursiquot och Myrtha D’or nu påväg hem till Haiti. Men innan de satte sig på planet passade de på att träffa representanter från Tidningen Land, Radiohjälpen och Söderberg och partners, som alla gett stora gåvor till Star of Hopes arbete i Haiti. 

Först blev de bjudna på lunch av Sveriges Karibienambassadör Claes Hammar. Sedan besöktes redaktionen på Tidningen Land, som samlat in en miljon kronor från sina läsare. Pengarna har gått till att återuppbygga en skola, ordna rent dricksvatten samt starta sömnadsutbildning i byn Hesse. Myrtha gav Lands nya chefredaktör Eva Källström en vacker plakett som uttryckte barnens och invånarnas tacksamhet.

Nästa stopp blev Radiohjälpen, där Tony och Myrtha träffade generalsekreterare Finn Norgren. Även han fick en fin plakett som tack för allt stöd Radiohjälpen gett sedan jordbävningen.

Tillsist besökte Tony och Myrtha Söderberg & Partners, som varit med och finansierat uppbyggnaden av skolan i Dano. Även de fick en plakett som tack för sina insatser.

Det har varit fantastiskt att ha Tony och Myrtha på besök hos Star of Hope i Sverige, där vi kunnat tacka och hedra dem ordentligt för deras fantastiska arbete i Haiti. Vi är både glada och tacksamma över att ha dem båda i vår stora Star of Hope-familj! 

Tony och Myrtha hos Söderberg och Partner

Tony och Myrtha tillsammans med Radiohjälpens generalsekreterare

På Land-redaktionen