gläd en mamma på morsdag

Snart är det dags för morsdag, en högtid då vi tillsammans uppvaktar hårt kämpande mammor världen över!

Tillsammans med oss kan du ge en utarbetad mamma kärlek och uppmuntran i hennes svåra vardag. En vardag där hon tvingas se sina barn växa upp i fattigdom, där hon hela tiden oroar sig för deras framtid och gör allt som står i hennes makt för att ge dem trygghet, mat, läkarvård och utbildning.

Det kan handla om att leta säljbara sopor på en tipp i slummen, ställa sig vid en motorväg klockan sex på morgon för att sälja grönsaker eller att arbeta 15-timmarspass på ett jordbruk med max 30 minuters rast.

Dessa mammor behöver din uppmuntran för att orka kämpa vidare!

För 250 kronor ger du ett morsdagspaket, fyllt till bredden med mat, hygienartiklar och lite ”vardagslyx” som exempelvis choklad och nya strumpor. Med paketet sprider du kärlek och uppmuntran där det behövs som mest! Varorna köps och packas i respektive land. 

Vårt varmaste tack för din gåva!

Ge en gåva som gör skillnad.

Du kan också ge bort ett morsdagspaket som present till någon i din närhet! Du får ett fint gåvobevis att ge till exempelvis mamma, farmor eller vän på högtidsdagen, som berättar att ett morsdagspaket delats ut till en fattig mamma. På så vis sprider du kärlek och omtanke, både här och långt borta! 

TILL MORSDAGSPAKETEN! 

 

Dela med dina vänner: