Mina sidor

3 mars 2011
Se film på MODO-TV från The Heart and Hope Project

Heart and Hope project. Foto: MODO Hockey

Klicka på bilden för att komma till filmen

I MODO-TV kan ni nu ta del av The Heart & Hope Project; ett unikt samarbete mellan MODO Hockey, Hoppets Stjärna, Malux, Allehanda Media, Örnfrakt, Holmen samt Domsjö Fabriker i Örnsköldsvik.

Tillsammans med företaget Holmen startade MODO Hockey i somras projektet. Ett projekt som är för att hjälpa till av uppbyggnaden av våra baltiska grannländer. I början av december åkte en delegation från MODO Hockey och Hoppets Stjärna över till Estland och Lettland för att dela ut hockeyprylar och julpaket. Totalt delades nio kubikmeter hockeyprylar ut till barn och ungdomar i Lettland (HK Valmeria) och Estland(HK Purikad SHarks Tallinn) att det kom till nytta råder ingen tvivel om.

– Otroligt att man inom en timme med flyg från oss kan hitta en levnadsstandard på den här låga nivån. Det som slog mig är att på många ställen var nivån exteriört mycket hög medan det kunde vara tragiskt på baksidan. säger MODO Hockeys marknadschef Tommy Roos när han berättar om resan till Baltikum och fortsätter:
– Det är jobbigt att se barn fara illa, de har ju inte själva valt sin livssituation. Men med det här projektet så ger vi dem möjligheter. Det är en fantastisk känsla att se vad idrott och lek kan skapa i form av glädje hos barn.

Vill du vara med och stödja detta?
SMS:a HOPE till 72930, ge 50 kronor

Skattereduktion

PENGAR TILLBAKA
Gåvor till Hoppets Stjärna ger dig rätt till skattereduktion.
I deklarationen får du tillbaka en fjärdedel av allt du gett.
Vi skickar siffrorna till Skatteverket åt dig om vi har ditt personnummer.

Att tänka på:
– Skatteverket räknar bara gåvor på 200 kr eller mer.
– Du måste ge minst 2 000 kronor sammanlagt per år.

Exempel:
Du ger 200 kr per månad i 12 månader, totalt 2400 kr.
Då får du 600 kr tillbaka. Din faktiska månadskostnad blir 150 kr.

Reglerna gäller för gåvor upp till 12 000 kr per år.