4 oktober 2011
Pris till Star of Hope i Argentina

Några av våra medarbetare strax efter prisutdelningen. Till höger syns Kenth och Alba Johansson, ansvariga för Hoppets Stjärnas arbete i Argentina

I konkurrens med över 2 300 organisationer blev Star of Hope / Hoppets Stjärnas samarbetsorganisation i Argentina, El Buen Pastor, nyligen nominerad till en av de tio bästa organisationerna i Chaco (norra Argentina).

Prisutdelning hölls i Resistencia av Ministeriet för Social Utveckling och Mänskliga Rättigheter. Det var ett fint program kring temat ”samarbete bygger livsprojekt”; det hölls tal, bjöds på underhållning, förstapristagaren, organisationen Lupus, fick tillfälle att säga något och alla övriga nio organisationer presenterades och fick ta emot priser, pengar och blommor.

Vi säger ett stort grattis till våra medarbetare i El Buen Pastor, ni gör ett strålande fint arbete! Vi vill också passa på att önska lycka till inför 30-årsfirandet om en månad. Å alla fadderbarns vägnar vill vi också passa på att säga ett stort tack till alla faddrar, utan ert stöd genom åren hade det inte funnits någon anledning att fira.

 

Här kan du läsa mer om arbetet i Argentina

 

Vi behöver fler faddrar till vårt arbete i Argentina, kanske är du en av dem

Kenth Johansson tar emot pris och blommor

El Buen Pastor, Star of Hopes samarbetsorganisation i Argentina firar i 30 år.