11 april 2012
Möt Haitis hjältar i Övik!

Star of Hopes medarbetare från Haiti besöker denna vecka Örnsköldsvik för att berätta om arbetet de genomfört i Haiti sedan jordbävningen 2010

Just nu har Star of Hope besök från våra medarbetare, Tony Boursiquot och Myrtha D’or, som tillsammans genomfört ett fantastiskt arbete i Haiti sedan jordbävningen 2010.

Under morgondagen (torsdag) kommer Tony och Myrtha ta emot Star of Hope-award för sina enastående insatser i fält. Sedan jordbävningen har de tillsammans, mot alla odds och med ett brinnande engagemang, arbetat för att hjälpa sina medmänniskor och ge Haitis barn en bra start i livet. Deras arbete har resulterat i att alla skolor som förstördes under jordbävningen idag står färdigbyggda och invigda, så de återigen kan ta emot tusentals barn och ge dem utbildning, hopp och framtidstro.

Vi på Star of Hope är djupt tacksamma och glada över att ha dem båda i vår stora Star of Hope-familj och ser fram emot ett fortsatt, lyckat samarbete.

Alla som vill träffa och prata med Tony och Myrtha är välkomna till våra lokaler i Örnsköldsvik i morgon torsdag, 16-18. Intresserade från media kan komma redan kl 14, då Tony och Myrtha mottar priset och finns tillgängliga för frågor.

Varmt välkomna!