Mina sidor

11 april 2012
Möt Haitis hjältar i Övik!

Star of Hopes medarbetare från Haiti besöker denna vecka Örnsköldsvik för att berätta om arbetet de genomfört i Haiti sedan jordbävningen 2010

Just nu har Star of Hope besök från våra medarbetare, Tony Boursiquot och Myrtha D’or, som tillsammans genomfört ett fantastiskt arbete i Haiti sedan jordbävningen 2010.

Under morgondagen (torsdag) kommer Tony och Myrtha ta emot Star of Hope-award för sina enastående insatser i fält. Sedan jordbävningen har de tillsammans, mot alla odds och med ett brinnande engagemang, arbetat för att hjälpa sina medmänniskor och ge Haitis barn en bra start i livet. Deras arbete har resulterat i att alla skolor som förstördes under jordbävningen idag står färdigbyggda och invigda, så de återigen kan ta emot tusentals barn och ge dem utbildning, hopp och framtidstro.

Vi på Star of Hope är djupt tacksamma och glada över att ha dem båda i vår stora Star of Hope-familj och ser fram emot ett fortsatt, lyckat samarbete.

Alla som vill träffa och prata med Tony och Myrtha är välkomna till våra lokaler i Örnsköldsvik i morgon torsdag, 16-18. Intresserade från media kan komma redan kl 14, då Tony och Myrtha mottar priset och finns tillgängliga för frågor.

Varmt välkomna! 

Skattereduktion

PENGAR TILLBAKA
Gåvor till Hoppets Stjärna ger dig rätt till skattereduktion.
I deklarationen får du tillbaka en fjärdedel av allt du gett.
Vi skickar siffrorna till Skatteverket åt dig om vi har ditt personnummer.

Att tänka på:
– Skatteverket räknar bara gåvor på 200 kr eller mer.
– Du måste ge minst 2 000 kronor sammanlagt per år.

Exempel:
Du ger 200 kr per månad i 12 månader, totalt 2400 kr.
Då får du 600 kr tillbaka. Din faktiska månadskostnad blir 150 kr.

Reglerna gäller för gåvor upp till 12 000 kr per år.