Mina sidor

8 november 2020
Matutdelning Argentina

I veckan som gick påbörjades en ny utdelning av matpaket bland våra fadderbarn i norra Argentina. På grund av den ökande smittspridningen av COVID-19 i landet har nya restriktioner och säkerhetsprotokoll införts. Det är många regler att hålla reda på, men personalen följer dem för att minska smittspridningen samtidigt som de hjälper till att mätta barnen.
Ansvarig på plats, David Johansson, och övrig personal gör allt för att upprätthålla socialt avstånd och andra regler, och bara 70 familjer per dag kan hjälpas. Samtidigt är det svårt att bedriva ordentligt utvecklingsarbete för tillfället då våra skolor är stängda till vidare och annan verksamhet är decimerad.
Tack till alla som stöttar vårt arbete i Argentina! Tillsammans gör vi skillnad!
Hjälp oss att bekosta fler matkassar till de behövande. Swisha din gåva till 900 253 6 eller sätt in den på Plusgiro 90 02 53-6. Märk din gåva “MATKASSE”.
Star of Hope Matutdelning Argentina food 2Star of Hope Matutdelning Argentina food 3Star of Hope Matutdelning Argentina food 4 1Star of Hope Matutdelning Argentina food 5 1Star of Hope Matutdelning Argentina food 6

Skattereduktion

PENGAR TILLBAKA
Gåvor till Hoppets Stjärna ger dig rätt till skattereduktion.
I deklarationen får du tillbaka en fjärdedel av allt du gett.
Vi skickar siffrorna till Skatteverket åt dig om vi har ditt personnummer.

Att tänka på:
– Skatteverket räknar bara gåvor på 200 kr eller mer.
– Du måste ge minst 2 000 kronor sammanlagt per år.

Exempel:
Du ger 200 kr per månad i 12 månader, totalt 2400 kr.
Då får du 600 kr tillbaka. Din faktiska månadskostnad blir 150 kr.

Reglerna gäller för gåvor upp till 12 000 kr per år.