8 november 2020
Matutdelning Argentina

I veckan som gick påbörjades en ny utdelning av matpaket bland våra fadderbarn i norra Argentina. På grund av den ökande smittspridningen av COVID-19 i landet har nya restriktioner och säkerhetsprotokoll införts. Det är många regler att hålla reda på, men personalen följer dem för att minska smittspridningen samtidigt som de hjälper till att mätta barnen.
Ansvarig på plats, David Johansson, och övrig personal gör allt för att upprätthålla socialt avstånd och andra regler, och bara 70 familjer per dag kan hjälpas. Samtidigt är det svårt att bedriva ordentligt utvecklingsarbete för tillfället då våra skolor är stängda till vidare och annan verksamhet är decimerad.
Tack till alla som stöttar vårt arbete i Argentina! Tillsammans gör vi skillnad!
Hjälp oss att bekosta fler matkassar till de behövande. Swisha din gåva till 900 253 6 eller sätt in den på Plusgiro 90 02 53-6. Märk din gåva “MATKASSE”.
Star of hope Matutdelning Argentina food 2Star of hope Matutdelning Argentina food 3Star of hope Matutdelning Argentina food 4 1Star of hope Matutdelning Argentina food 5 1Star of hope Matutdelning Argentina food 6