30 november 2020
Kioskinvigning och adventsstjärna

Söndagen den 29 november invigde vi vår informationskiosk i centrala Örnsköldsvik. Samtidigt tände vi stadens största adventsstjärna på kiosktaket. Stort tack till alla som kom förbi och umgicks tillsammans med oss.
Det blev en mycket trevlig söndagseftermiddag i dessa utmanade tider. Som en del av invigningen bjöds det på fika och vacker musik av Jonathan och Olof Wåhlstedt för de förbipasserande.
Bakom idén med den stora fina stjärnan ligger Christer Wikström och den tillverkades av Viktor Öberg. Tack för det fina samarbetet.
Sedan vi tog över lokalerna har vi renoverat, rustat upp och förvandlat den gamla kiosken till en naturlig mötesplats för såväl våra egna medarbetare som intresserade Öviksbor.

Star of hope Kioskinvigning och adventsstjärna star 1Den fint upplysta informationskiosken på Centralgatan 26 i Örnsköldsvik.
Star of hope Kioskinvigning och adventsstjärna star 2
Star of hope Kioskinvigning och adventsstjärna star 3Hoppets Stjärnas verksamhetschef Ulrika K. Eriksson tar en fika tillsammans med några förbipasserande.
Star of hope Kioskinvigning och adventsstjärna star 4 1Bröderna Jonathan och Olof Wåhlstedt stod för underhållningen. Här tillsammans med Christer Wikström, mannen med idén om den stora stjärnan.
Star of hope Kioskinvigning och adventsstjärna star 5 1
Viktor Öberg som tillverkade den fina adventsstjärnan.