25 oktober 2020
Kenyaskolor öppna

Nu har skolorna i Kenya varit öppna i två veckor efter pandeminedstängningen. Vi har infört alla säkerhetsåtgärder enligt hälsovårdsministeriet riktlinjer, men det är en utmaning att bedriva undervisning under de nya förutsättningarna. Det är viktigt att säkerställa att lärandet fortsätter så smidigt som möjligt.
Lunchprogrammet i våra skolor i Kenya har alltid varit en viktig del av arbetet. Våra fadderbarn fortsätter njuta av frukostgröt och en ordentlig lunch varje dag sedan skolorna öppnade upp igen.
Samtidigt har eleverna på vår sömmerskeskolan kämpat på i tre veckor, och de lär sig nya saker hela tiden för att få rätt kunskaper och vid avslutad kurs bli certifierad sömmerska.
Tack till alla som stöder vår verksamhet i Kenya.
Tack för allt stöd. Hjälp oss att nå ut med fler matpaket till våra fadderbarn! Swisha din gåva till 900 253 6 eller sätt in den på Plusgiro 90 02 53-6. Märk din gåva “MATKASSE”.
Star of hope Kenyaskolor öppna 13949 kopia Star of hope Kenyaskolor öppna 13953 Star of hope Kenyaskolor öppna index kopia  Star of hope Kenyaskolor öppna index2 kopia 1
Star of hope Kenyaskolor öppna Kenya Getting ready temp 1Star of hope Kenyaskolor öppna Kenya Getting ready SIMON 2