15 juli 2020
Justice i Ghana

Justice är ett av 900 barn i Ghana som får hjälp av Hoppets Stjärna. Här berättar han om sin situation under den pågående pandemin:
”Jag heter Justice. Jag är 13 år och går i årskurs 3. Coronapandemin har orsakat oss många problem. All verksamhet har stannat. Vi går inte i skolan längre, vi har ingen kyrka, ingenting. Det enda jag gör nu är att hjälpa mina föräldrar med våra grönsaker och sedan, efter det, hjälper jag dem med hussysslor.
Det har varit svårt för oss eftersom grönsakerna vi får från vår lilla gård inte kan säljas, så vi äter dem själva. Livet har också varit så tråkigt. Ingen skola, ingen lek med kompisar. Jag saknar skolan så mycket. Jag ber att denna pandemi snart slutar, så vi går tillbaka till våra normala liv.
Justice och hans familj skickar sina stora kramar till alla faddrar.
Star of hope Justice i Ghana Justice 3
Star of hope Justice i Ghana Justice 4