11 januari 2021
Julpaketssuccén fortsätter!

I cirka 30 år har vi delat ut julpaket till behövande i våra projektländer. Det har alltid varit uppskattat och välkommet bland mottagarna. Stort tack till alla er som varit med och bidragit till succén genom åren! Denna jul, mot bakgrund av den rådande pandemin, betydde julpaketen extra mycket för många hårt kämpande familjer.
För några år sedan övergick vi till digitala julpaket som beställs via vår gåvoshop, hoppfull.se, innan varorna köps in och packas på plats i länderna. Inför förändringen visste vi inte hur ni givare skulle reagera, men ni har varit fantastiska. Ni har verkligen omfamnat den här nya strategin, som både är miljövänligare och mer kostnadseffektiv.
Det, i sin tur, gör att vi kan nå ut till fler utsatta familjer i varje land.
Nu har vi börjat nås av glädjebilder och flera fina filmklipp från utdelningarna.
Se, njut och känn dig stolt – för den här glädjen har du varit med och skapat!
Stort tack än en gång till er som packat ett paket eller skänkt en gåva till denna viktiga kampanj. Det gör skillnad för så många människor och ger hopp inför kommande år!
Star of hope Julpaketssuccén fortsätter! Julpaket 2020 2Star of hope Julpaketssuccén fortsätter! Julpaket 2020 3Star of hope Julpaketssuccén fortsätter! Julpaket 2020 4Star of hope Julpaketssuccén fortsätter! julpaket 2020 4bStar of hope Julpaketssuccén fortsätter! Julpaket 2020 5

 


 
Du som är fadder kan hitta ännu mer material om du använder din inloggning till vår webbtjänst My Pages.
PS. Beroende på land så ser själva paketeringen för julpaketen lite olika ut. I vissa länder handlar det om ett inslaget paket, i andra levereras julgåvan i en korg eller en säck. I några projekt, där distributionen av paket är svårare, delar vi ut presentkort. Oavsett skänker era gåvor riktigt julglädje och hopp inför framtiden.