3 december 2012
Julklappar från faddrar delas ut på barnhem

2 specilal gift ha16

Visserligen är det några veckor kvar till jul, men tomtenissarna på Star of Hope Haiti beslutade sig för att börja med julklappsutdelandet  lite tidigare i år. Det är ju så många barn som ska få sina klappar i tid! Första stoppet blev barnhemmet i förorten Carrefour. Här bor det lite mer än 100 barn i åldrarna fem till 23, alla med egna drömmar och förhoppningar inför framtiden.

Presenterna bestod av fina kuvert med pengar, som barnen vill använda till att köpa böcker, skor, hårsnoddar, underkläder eller telefonkort. Ja, och så lite godis såklart, att dela med sig av till sina vänner. 

jerome tristant HA16

Tristant tryckte pengarna mot bröstet och berättade att han nu äntligen skulle ha råd med en fotboll. Och så kanske lite godis. Han passade också på att hälsa massa kramar till sin fadder.

bacette katiana HA16

Katiana sa att hon vill köpa hårspännen, så hon kan göra sig fin för kyrkan på söndagar. Hon kommer också att köpa kritor så hon kan fortsätta rita, och lite godis som hon kommer dela med sina vänner. Även hon passade på att hälsa till sin fadder.

derolus mirleineha16

Mirleine berättade att hon nog kommer spara sina pengar till jul, och göra något roligt då. Hon skickar massor av kärlek och tack till sin fadder. 

Bli Stjärnfadder eller ge en gåva som gör skillnad.