1 februari 2023
Julfester 2022
Vi vill rikta ett stort tack till alla som bidragit till att julfirandet bland Hoppets Stjärnas barn blev glädjens högtid. Våra julfester är alltid lika uppskattade av barnen!
julfest ghana barn

barn julfest haiti

Runtom i världen fick barnen, som vanligtvis lever i fattigdom och utsatthet, uppleva festligheter med dans, presenter, sång, pjäser, poesiläsning, julklappar och godis innan jullovet började. I flera av länderna delade vi även ut matpaket till de mest fattiga.

Dessa upplyftande festligheter ger barnen hopp i en mörk tid. För många barn har det varit flera svåra år med pandemi och stränga restriktioner. Under 2023 har andra utmaningar påverkat barnen såsom krig i Europa, gängkrig i Haiti, svår torka i Kenya och eskalerande inflation i flera av våra programländer.

Sedan millennieskiftet har Hoppets Stjärna ordnat julfester för hundratusentals barn runt om i världen. Julen 2022 var inget undantag. För många av barnen är dessa julfester det enda julfirande de får uppleva.

Här nedanför ser du bilder från barnens firande. Visst kan man riktigt känna glädjen!

julfest rumänien

barn julfest argentina julfest brasilien barn filippinerna barn julfest   julfest kenya barn julfest barn rumänien julfest barn rumänien ukraina julfest rumänien barn