Inbetalningskort

Varje månad kommer du att få ett nyhetsbrev med information om Hoppets Stjärnas arbete i olika delar av världen. Tillsammans med nyhetsbrevet får du ett inbetalningskort för betalning av din faddergåva. Ditt/dina fadderåtaganden och månadsbelopp finns angivet i meddelandefältet. Om du väljer att inte använda detta inbetalningskort – du kanske betalar dina räkningar via Internet – kom då ihåg att alltid skriva OCR-numret (14 siffror) som står angivet längst ner till vänster på inbetalningskortet. Det är ett nytt OCR-nummer varje månad.

Vill du betala extra till månadens insamling så går beloppet som överstiger din faddergåva till den insamlingen.

Hur kan jag ge en extragåva?

Istället för att skicka ett paket kan du ge ditt fadderbarn/projekt en extragåva. Våra medarbetare i projektländerna köper då en present till barnet/projektet, oftast något de behöver. Extragåvan kan också användas för att ordna en fest eller utflykt för alla barn som till exempel fyllt år senaste månaden eller kvartalet, på andra platser används pengarna till något som hela klassen eller förskolegruppen behöver.

När du ger en extragåva använd alltid vårt Plusgiro 90 02 53-6. Uppge ditt givarnummer eller namn och adress, samt ändamålet för din gåva (t ex födelsedag, julklapp) och det belopp du vill ge.

När det gäller fadderbarns födelsedagar så skickas ett extra födelsedagsbrev med månadsbrevet 3 månader innan ert fadderbarn fyller år, där ni kan ge en födelsedagsgåva.

Har ni frågor om betalningar eller annat som rör ert fadderskap: 

Gå till vårt kundforum >>
Eller kontakta oss:
Telefon: 0662-461 00
E-post: info@starofhope.org

Facebook       Instagram       twitter       Star of Hope Play


Kärrsjö 136 | 897 92 Trehörningsjö | Telefon: 0662-461 00 | info@starofhope.org

90-konto

Facebook       Instagram       twitter       Star of Hope Play

90-konto


Kärrsjö 136 | 897 92 Trehörningsjö
Telefon: 0662-461 00  info@starofhope.org