17 februari 2012
Gymnasietjejer samlar in till Rumänien

Två gymnasietjejer från Ludvika kände att de ville göra något för barn som lever i fattigdom. TIllsammans arrangerade de dans- och musikshowen ”En kväll att minnas”, som visas ikväll på Folket hus i Ludvika. Alla pengar som kommer in går oavkortat till barnhemsbarn i Rumänien.

Nathalie Wiss och Jenny Melin har arbetat med föreställningen ”En kväll att minnas” sedan i höstas. Syftet med showen var klart redan från början: Att samla in pengar till barnhemsbarn i Rumänien.

– VI hade samma idé om att på något sätt få ihop pengar till välgörenhet, så vi bestämde oss för att göra projektarbetet tillsammans, säger Nathalie Wiss till Ludvika nya tidning. Jenny Melin berättar att deras omgivning hjälpt till väldigt mycket med showen, och att Folkets Hus låter dem hyra lokalen billigt.

Vi på Hoppets Sjtärna är båda glada och tacksamma över att det finns människor som Nathalie och Jenny, som ger av sin tid och sitt engagemang för att ge barn en bra start i livet. Tack! Tack också till deras hjälpsamma omgivning och Folkets hus i Ludvika. Tillsammans gör vi det möjligt! 

Showen börjar klockan 19.00 på Folkets Hus Avenyn i Ludvika. Entrén för vuxna är 70 kronor och för barn 50 kronor. Under pausen säljs fika. Pengarna går genom Star of Hope till barnhemsbarn i Rumänien. 

GE BARN EN BRA START I LIVET DU MED – BLI BARNFADDER!

LÄS HELA ARTIKELN OM ”EN KVÄLL ATT MINNAS” HÄR