25 maj 2018
Ge mammorna chansen!

Att bli mamma är bland det största som kan hända i en kvinnas liv. Det vet jag av egen erfarenhet, eftersom jag har haft lyckan att få bli mamma tre gånger. Varje mor som efter nio månaders graviditet kämpar sig igenom en förlossning förtjänar att få uppleva lycka i den stund när hon för första gången håller sitt barn i famnen. Men om du blir mamma vid fel tidpunkt i livet kan lyckan svärtas ner av oro över vilket slags liv du kommer kunna ge ditt barn.
Att få barn när du själv fortfarande är ett barn medför alltid stora utmaningar, även här i Sverige – och ännu svårare blir ju situationen om du lever under extremt fattiga förhållanden. Då lägger sig alla farhågor som en mörk skugga över dig och ditt barn. Risken är stor att det går ut över din utbildning, och banar väg för ett liv i fortsatt misär – men det behöver inte vara så!
Jag beundrar alla de unga kvinnor som trots sin situation inte ger upp. Jag har sett prov på deras kämpaglöd runtom i världen, och när de visar upp den ska vi självklart inte titta bort.  Det är inte bara vårt ansvar att hjälpa till – det är en fantastisk möjlighet. De här unga mammorna vill inget hellre än att få utbildning och kunna försörja sig. Allt vi behöver göra är att ge dem chansen.
Var med oss och fira Mors dag genom att ställa upp för mammor i nöd!
För mammornas skull – och för deras barns skull.
Det är barnen värda, eller hur?
Star of hope Ge mammorna chansen! underskrift ulrika kallin eriksson
Ulrika Kallin Eriksson, Verksamhetschef
HJÄLP EN MAMMA I NÖD! >>