31 december 2018
Fortsatt succé för de digitala julpaketen

För andra året i rad körde vi en kampanj för våra digitala julpaket. Och succén fortsätter. Våra medarbetare har stressat runt inför jul för att kunna leverera alla julpaket med mat, och annat gott.
När vi förra året efter 25 år övergick till digitala julpaket, som beställs via vår gåvoshop hoppfull.se och där varorna köps in på plats i länderna, visste vi inte hur ni givare skulle reagera – men er omtanke om vår världs utsatta i juletid visade sig vara alltför stor för att rubbas av sådana förändringar.
Hjälpen har nått ut till våra projekt runtom i världen, och här några av glädjebilderna. Se, njut och känn dig stolt – för den här glädjen har du varit med och skapat! Tillsammans gör vi stor skillnad.
Stort tack till de som packat ett paket eller skänkt pengar till denna viktiga kampanj!
p.s Beroende på land så ser själva paketeringen för julpakten lite olika ut. I en del länder är det ett inslaget paket, i andra andra levereras julgåvan i en korg eller en säck. I något projekt där distributionen av paket är svårare delar vi ut presentkort. Oavsett skänker era gåvor riktigt julglädje och hopp inför framtiden.
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 2
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 8
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 7
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 4
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 6Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 11
Star of hope Fortsatt succé för de digitala julpaketen julpaket social Media 3