Det jobbiga läsåret 2020-21 i Filippinerna med hårda pandemirestriktioner och hemundervisning närmar sig sitt slut. Inför skolavslutningen har avgångsklasserna från grundskolan och gymnasiet fått sina examensfoton tagna.

Med tillstånd från de lokala myndigheterna så arrangerade Hoppets Stjärnas personal nyligen fotodagar. Flera olika fotostationer fanns tillgängliga där barnen kunde fota sig med sina kompisar och familjer under tiden de väntade på att det officiella examensfotot skulle tas. Examensfotot togs som brukligt av Hoppets Stjärnas verksamhetschef i Filippinerna, pastor Gani Coruna.

Samtidigt som barnen kom till skolan för deras examensfoto delade vi ut matpaket till de mest utsatta barnen och deras familjer. Ansvarig för utdelningen var Liling Coruna.

Stort tack till alla som stöttar vårt arbete i Filippinerna. Förhoppningsvis kan barnen återvända till skolorna under normalare förhållanden till hösten, då vi även hoppas ta vår nya skolbyggnad i Taytay i bruk. För nu hoppas vi att ni ska njuta av alla fina foton från fotodagarna nedan.

binary comment

binary comment

binary comment

 

 

 

 

Dela med dina vänner: