Sharma tillsammans med Hoppets Stjärnas medarbetare Naomi Reid och hans lillasyster.

Hej!
Jag heter Sharma och är före detta elev vid Hoppets Stjärnas förskola i Maloney, Trinidad. Från det jag var två och ett halvt år fram tills jag började grundskolan, fick jag fri förskola och massor av hjälp och stöd både från Hoppets Stjärna och från min fadder i Sverige. Jag vill bara tala om att jag är oerhört tacksam för varje liten sak!
Jag har nu hunnit fylla 18 men det jag lärde mig och fick med mig från förskolan finns kvar och det har fört mig till det jag är idag. Till hösten kommer jag att studera utomlands, mitt mål är att bli dietist.
Tack Hoppets Stjärna och Gud välsigne er alla!

Hälsningar
Sharma
 
PS. På bilden ser ni mig (till höger) min lillasyster och syster Naomi från förskolan i Maloney.

Ett fadderskap förändrar!

Några av årets avslutningselever vid förskolan i Trinidad

Det är med både stolthet och lite spänning som barnen på Trinidad går ut förskolan men de´t de fått med sig bär de med sig genom hela livet.

Dela med dina vänner: