GranskadGodkand GG 2017

Arv och testamente

Ge hopp och framtidstro även efter din bortgång

Ingen av oss vill väl tänka på att livet en dag ska ta slut. Av den anledningen kanske vi inte heller vill fundera på att skriva ett testamente som berättar för efterlevande hur våra tillgångar ska fördelas efter vår död.

Dessutom känns det kanske komplicerat, man har kanske aldrig varit i kontakt med exempelvis en jurist tidigare och vet inte vart man ska vända sig eller vilka lagar och regler som gäller. Det dyker upp en del, ibland känsliga, frågor som man måste ta ställning till.

Fördelen med ett testamente är att det skapar trygghet för dig och för dina efterlevande. Det du lämnar hamnar där du vill ha det utan att det behöver uppstå oklarheter. Vi hoppas att du vill tänka på Hoppets Stjärna när du skriver ditt testamente. Du kan vara med och ge hopp och framtidstro även efter att ditt eget liv upphört.

I broschyren som finns att ladda ner från den här sidan kan du läsa mer om hur och varför man skriver testamente och hur du gör för att  testamentera till oss. Ett stort tack till dig som vill tänka på världens behövande när du ditt skriver ditt testamente.

Har du frågor angående att testamentera till Hoppets Stjärna ring 0662-461 00.


Testamentefolder (PDF 677Kb) Öppnas i nytt fönster