22 maj 2011
Yerson lärde mig se bortom svårigheter

På vår hemsida kan du nu läsa om Yerson från Colombia. Jag träffade honom i början av april i år. Jag var lite spänd innan då han varit utsatt för en läskig och livsförändrande olycka. Hur skulle han känna inför mig och berätta sin hemska upplevelse igen.

– Jag hoppas månadsbrevet ska få er att stötta honom och Cirec i deras fortsatta kamp med bland annat landmineoffer, säger Dennis Thern.
Han var en fantastisk kille och han har en lika fantastisk mamma som stöttar honom hela vägen. De har genomgått så mycket tillsammans. Tillsammans har de kämpat sig mot alla motgångar. Yerson ser positivt på livet och framtiden igen.
Med din hjälp kan vi förända livet för människor som Yerson.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Här kan du ge din gåva!