Nu har jag varit i Trinidad fyra dagar och följt arbetet här på nära håll. Det har varit riktigt kul. Förskolebarnen är supergulliga och vetgiriga. En av dem ville vara med på bild hela tiden, och byggde sen en kamera i Lego och följde efter mig och “fotade” i klassrummen.  Riktigt kul prick!

Några andra gjorde små djur modellera och bad mig att gissa vilka djur det hade gjort. Ouch, det var inte lätt. Men gulligt! Och det var kul att se alla denan kreativitet. Och sen började de kalla mig för Uncle Dennis och ville veta vart jag kom ifrån med mera.

Det har varit fantastiskt att vara tillbaka här efter tolv år. Naomi Reid som skött arbetet här i 30 är verkligen dedikerad. Och det har smittat av sig på lärarna som har ett stort ansvar. Vilket jobb de gör. Helt fantastiskt att se och uppleva! Att de orkar!

På första bilden ser vi Naomi framför skolan i St. Joseph, och på den andra lärarna på skolan i Maloney. Stort tack för allt ni för barnen!

 staff 2

Dela med dina vänner: