Om ett par veckor åker jag tillbaka till Filippinerna. Det ser jag fram emot. Jag har varit där många gånger och jag gillar landet och folket väldigt mycket.

Hoppets Stjärna har arbetat i Filippinerna med fattiga och utsatta sedan 1985. I dag får cirka 3000 barn sin dagliga utbildning från Hoppets Stjärna. Skolan i Taytay utanför huvudstaden Manila är det största projektet och erbjuder utbildning från årskurs 1 till 12. I samma byggnad som kontoret ligger en förskola med 80 barn. På östkusten ligger en grundskola med årskurs 1-6.

Jag ser fram mot att träffa alla barnen och all personal som sliter hårt varje dag för att utveckla skolan och barnen.

Följ mig här på bloggen, jag kommer lägga upp bilder och information den närmaste månaden innan och under mitt besök i Filippinerna.

 

 

Dela med dina vänner: