I mina månatliga brev finns det ju vissa ämnen jag ofta återkommer till, men aldrig förr har jag bett om hjälp till samma insamling, i samma land, två månader i rad. Då förstår du hur allvarlig situationen är i Haiti.

Vi har skrivit mycket om bakgrunden till krisen, men det viktigaste för mig är hur vi tar oss ur den. Det handlar ju om oskyldiga barns rätt att få äta sig mätta. Det handlar om 3 500 flickor och pojkar som det inte finns tillräckligt med mat till. Jag vet att de kommer bli lidande om vi inte gör något – och jag vet att det är upp till oss, till dig och mig, att förhindra det. Månadens insamling syftar till att lösa den akuta krisen. Din gåva går till att rädda nästa måltid på våra skolor i Haiti – en livsviktig insats!

Men just den här månaden har jag en utmaning till dig: BLI LUNCHKOMPIS!
Jag hoppas verkligen att du har möjlighet att bli fadder – för det är så vi kan säkra Hoppets Stjärnas framtid. Det är inte ett fåtal mångmiljonärer som gjort vårt arbete möjligt i alla år, utan de hundralappar som vi får in, månad efter månad, från godhjärtade människor. Det är de hundringarna som räddar barn, som förändrar liv, som sakta men säkert omformar nationer. De hundringarna är helt avgörande för oss – men just nu räcker de inte till det som behöver göras. Var med och ändra på det!

Tillsammans kan vi lösa den här krisen.


Ulrika Kallin Eriksson, Verksamhetschef

Jag vill bli lunchkompis >>

Jag vill ge en gåva >>

 

Dela med dina vänner: