GranskadGodkand GG 2017

Högtidsgåvor

Vad ger man till den som redan har ”allt”? Istället för blommor och presenter kan du skänka en gåva till Hoppets Stjärna. Den kommer att ge glädje och framtidstro till behövande barn i världen. Till den du vill gratulera ger du ett fint kort eller telegram från oss. Detta gör du genom att besöka vår webbsida hoppfull.se

Besök hoppfull.se »

Om Hoppfull.se
hoppfull.se handlar du presenter med mervärde, med din present är du med och skapar hopp och framtidstro för behövande barn runt om i världen samtidigt som du får ett fint gåvobevis att ge till den du vill uppvakta.

Hoppfull.se är en del av Hoppets Stjärnas insamlingsverksamhet och har därför samma regler som Hoppets Stjärna, d v s minst 75 % av det som kommer in till hoppfull.se måste gå till ändamålet. Allt som säljs baseras på verkliga behov och är framtagna som ett resultat av konkreta förfrågningar från mottagarna. 

Här hittar du gåvobevis som passar till många olika tillfällen; födelsedagar, jul, bröllop, student, morsdag med mera. Här finns perfekta presenter till den som redan har ”allt”.

Skulle du trots allt inte hitta något som passar dig, maila gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om vad du söker så försöker vi att ordna det.