GranskadGodkandGG 2016 2

fadderjakten m logga

Vi startade Fadderjakten 2017 för att vi ska kunna fortsätta driva alla våra projekt och hjälpa människor i nöd. Målet är att få in 1 000 nya faddrar. Redan nu har vi fått in 500 st nya faddrar och vi är halvvägs, det är vi oerhört tacksamma för. Ett stort TACK till er alla som valt att bli faddrar!

Men vi har en bit kvar till målet, vi saknar fortfarande 500 faddrar. Bli en del av vår fantastiska fadderfamilj du med! Bli fadder!

SÅ KAN DU HJÄLPA:

ROMAFADDER

Som Romafadder ser du till att våra resurscenter kan leva vidare och tryggar framtiden för allt de erbjuder: Maten, läxhjälpen, extraundervisningen och familjestödet med dusch- och tvättmöjligheter. I förlängningen ger du barnen chans att bryta en ond cirkel och få ett bättre liv än sina föräldrar.

TOBAFADDER

Som Tobafadder blir du en skyddsängel för alla barn och ungdomar inom vår verksamhet bland Tobafolket i Argentina; i förskolan, i grundskolan och inom vår yrkesskola för unga vuxna. På så vis ser du till att trygga arbetet som helhet och stötta de enskilda barnen.

FÖRSKOLEFADDER TRINIDAD

Du kan se till att slummens mest utsatta barn i Trinidad kan få gå i förskola och på så vis ta de första stegen mot ett bättre liv.

PERSONLIG FADDER

Som personlig fadder tar du ett enskilt barn under dina vingar i något av våra projekt. Du ser till att ditt fadderbarn får bästa möjliga förutsättningar att utbilda sig och du förser dessutom ditt barns familj med en värdefull extra matranson varje månad.

STJÄRNFADDER

Som Stjärnfadder ger du oss möjlighet att varje månad skicka vidare din gåva dit den allra bäst behövs för stunden. Den som är i störst behov av hjälp blir alltså den som får ta del av just din gåva.

LUNCHKOMPIS

Även vårt minsta fadderskap gör stor skillnad! Som Lunchkompis är det du som ser till att ett barn får äta sig mätt varje skoldag. För många barn är det här det enda riktiga mål mat de får.


Ni kan också kontakta oss via e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller ringa 0662-461 00.

 
Jag vill bli fadder för:
Invalid Input

Vill du bli personlig fadder för ett barn i något av våra andra projektländer, välj nedan:
Projektland:
Invalid Input

Valfritt belopp:
Invalid Input

Jag vill betala med:
Invalid Input

Förnamn:
Obligatoriskt fält.

Efternamn:
Obligatoriskt fält.

Personnummer:
Obligatoriskt fält.

Din E-post:
Obligatoriskt epost.

Adress:
Obligatoriskt fält.

Postnr:
Obligatoriskt fält.

Ort:
Obligatoriskt fält

Telefon:
Obligatoriskt fält

Meddelande till
Hoppets Stjärna
(valfritt)

OBS! du måste godkänna.

Invalid Input