GranskadGodkand GG 2017

 DSC8086

Fadderskapet är grunden för allt vi uträttar runtom i världen. Det är faddrarna som, genom sitt kontinuerliga stöd, håller verksamheten levande i vartenda land. Som fadder ger du kontinuerligt stöd till någon del av Hoppets Stjärnas arbete. Du kan stödja ett enskilt barn eller ett visst projekt. Du kan också välja att bli Stjärnfaddrar och låta pengarna riktas dit de behövs allra bäst för stunden eller bli Lunchkompis och se till att ett barn får äta sig mätt varje skoldag.

SÅ KAN DU HJÄLPA:

ROMAFADDER

Som Romafadder ser du till att våra resurscenter kan leva vidare och tryggar framtiden för allt de erbjuder: Maten, läxhjälpen, extraundervisningen och familjestödet med dusch- och tvättmöjligheter. I förlängningen ger du barnen chans att bryta en ond cirkel och få ett bättre liv än sina föräldrar.

TOBAFADDER

Som Tobafadder blir du en skyddsängel för alla barn och ungdomar inom vår verksamhet bland Tobafolket i Argentina; i förskolan, i grundskolan och inom vår yrkesskola för unga vuxna. På så vis ser du till att trygga arbetet som helhet och stötta de enskilda barnen.

FÖRSKOLEFADDER TRINIDAD

Du kan se till att slummens mest utsatta barn i Trinidad kan få gå i förskola och på så vis ta de första stegen mot ett bättre liv.

PERSONLIG FADDER

Som personlig fadder tar du ett enskilt barn under dina vingar i något av våra projekt. Du ser till att ditt fadderbarn får bästa möjliga förutsättningar att utbilda sig och du förser dessutom ditt barns familj med en värdefull extra matranson varje månad.

STJÄRNFADDER

Som Stjärnfadder ger du oss möjlighet att varje månad skicka vidare din gåva dit den allra bäst behövs för stunden. Den som är i störst behov av hjälp blir alltså den som får ta del av just din gåva.

LUNCHKOMPIS

Även vårt minsta fadderskap gör stor skillnad! Som Lunchkompis är det du som ser till att ett barn får äta sig mätt varje skoldag. För många barn är det här det enda riktiga mål mat de får.


Ni kan också kontakta oss via e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller ringa 0662-461 00.

 
Jag vill bli fadder för:
Invalid Input

Vill du bli personlig fadder för ett barn i något av våra andra projektländer, välj nedan:
Projektland:
Invalid Input

Valfritt belopp:
Invalid Input

Jag vill betala med:
Invalid Input

Förnamn:
Obligatoriskt fält.

Efternamn:
Obligatoriskt fält.

Personnummer:
Obligatoriskt fält.

Din E-post:
Obligatoriskt epost.

Adress:
Obligatoriskt fält.

Postnr:
Obligatoriskt fält.

Ort:
Obligatoriskt fält

Telefon:
Obligatoriskt fält

Meddelande till
Hoppets Stjärna
(valfritt)

OBS! du måste godkänna.

Invalid Input